News

DEHA TEKNOLOJİ BASINÇLI KAPLAR VE TANK SANAYİ TİCARET A.Ş. NÜKLEER SANTRALLER V. FUAR VE IX. ZİRVE, NPPES

Deha Tech Basınçlı Kaplar ve Tank Sanayi Ticaret A.Ş. Nükleer Enerji Santralleri 5. Expo ve 9. Nükleer Enerji Zirvesi’ne katıldı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen Zirve

New Nuclear Watch Institute (NNWI) ve Association of Organizations of the Construction Complex of the Nuclear Industry (ACCNI) tarafından resmi olarak desteklenen NPPES, dünyanın dört bir yanından binden fazla profesyoneli nükleer enerji gündemi hakkında bir araya getirdi. Katılımcılar, hızla büyüyen Türkiye nükleer enerji sektöründeki güncel gelişmeler hakkında dünyanın farklı ülkelerinden gelen sektör lideri konuşmacılardan bilgi aldı.

Deha Tech Basınçlı Kaplar ve Tank Sanayi Ticaret A.Ş., karar vericiler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, üretici, tedarikçi ve profesyonellerle bir araya gelirken, ulusal ve uluslararası projeler için potansiyelini artıracak yeni görüşmeler yapma fırsatı da buldu.

Petrol, gaz, petrokimya, depolama, kimya, ilaç, su ve atık su arıtma gibi sektörlerde depolama tankları, basınçlı kaplar, silolar, yakıt tankları (LPG, LNG, ham petrol), kimyasallar ve katkı maddeleri için paslanmaz çelik tanklar, proses tankları gibi her türlü depolama sisteminin mühendislik, imalat ve montajını gerçekleştiren Deha Tech, ürünleri ve dahiyane çözümleriyle Zirve’ye katılan ziyaretçilerden tam not aldı.

Deha Tech Basınçlı Kaplar ve Tank Sanayi Ticaret A.Ş., enerji, petrol, gaz, çimento, demir dışı metal zenginleştirme, petrokimya ve inşaat sektörlerinin önde gelen müşterilerine mühendislik (yapısal, basınçlı kap, borulama ve tesis mühendisliği), tedarik (yapısal ve basınçlı kap bileşenleri, mekanik ekipman, borulama), imalat, hassas işleme, modülerleştirme ve montaj hizmetlerine dayalı entegre çözümler sunuyor.

ASME, AISC, API, AS 9100, AWS, ISO ve EN gibi kalite belgelerine göre üretim yapan Deha Tech’in ana faaliyet alanı, depolama tankları, basınçlı kaplar, çelik yapılar, çelik köprüler, proses ekipmanları, atık ısı kazanları ve güç proses-türbin boru sistemlerinin tasarımı, sıcak büküm ve hassas işleme hizmetleri dahil olmak üzere enerji proses modüllerinin üretimi, imalatı ve saha montajıdır.

Fuar-Katılım-Belgemiz_001

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This field is required.

This field is required.